Polikarbonát lemez árlista

Polikarbonát árlista innen elérhető

Az árlista tartalmazza a polikarbonát lemezek árait, valamint a polikarbonát lemezekhez szükséges kiegészítők árait is.

 

Budapest, Óbuda, Csillaghegy,

1039, Rákóczi u. 4.

tel: 250-32-00

 

Amit a polikarbonátról tudni érdemes…

A polikarbonát napjaink egyik leghasznosabb anyaga.

Amennyiben építményünknek kizárólag a szél “leárnyékolása” a feladata, és a szabad kilátást nem szeretnénk korlátozni, akkor a víztiszta polikarbonát panelek beszerzését ajánljuk. Persze ez a belátást sem korlátozza. Ha viszont ez utóbbi is célunk, és a terasznak némi intimitást kívánunk biztosítani, akkor válasszuk a tört felületű opál panelt, ami a fényt átengedi, és mögötte a sziluettek is átsejlenek, de a szabad belátást erősen korlátozza és a napsütést is megtöri. Még inkább igaz ez a bronzszínű panelre, ami a napsütést is még erősebben árnyékolja, és persze a szín miatt ez a szélfogó esztétikai hatását is megváltoztatja.

A szélfogóhoz igen hasonló építményt beltéri használatra is készíthetünk, természetesen teljesen eltérő funkcióval. Egy áttetsző paraván átengedi a fényt, nem töri feleslegesen apró részekre a teret, segítségével mégis el lehet különíteni egy hálósarkot, tanulóasztalt, otthoni munkateret. Az eltérő feladatnak megfelelően természetesen egy ilyen paraván nincs rögzítve, csak leállítva, így két ember könnyedén áthelyezheti.

A lakberendezési lehetőségeket tovább növelhetjük, ha az üregkamrás polikarbonát anyagszerkezetét is kihasználjuk. Az üregekbe betolhatunk különböző színű üveg vagy műanyag golyókat, színes műanyag léceket, színes madártollat vagy bármilyen más anyagot, ami esztétikus, nem ízléstelen és természetesen befér az üreg belsejébe.

Egy igen érdekes példa a fürdőkádat kiegészítő zuhanykabin, amelynél a polikarbonát üregeibe vékony damilra fűzött színes gyöngyöket húztak be. Maga a damil nem is nagyon látszik, a színes gyöngyök viszont érdekesen színezik az anyagot és teljesen egyénivé teszik.